Pàgines

dimarts, 1 de maig del 2012

Victòria contundent en l'últim desplaçament

La Salle guanya en el seu últim desplaçament de la temporada per un cotundent 2-12. Els gols sallencs han estat obra d'Oriol (x2), Pardo (x4), Juncosa, Frigola, Veciana, Sabaté, Poy i Arnau.

El gol de Juncosa
Partit molt plàcid dels de J. Juncosa que el van dominar des del minut 1. Als cinc minuts de joc Oriol feia el primer i al 10' repetia establint el 0-2. Cinc minuts més tard Pardo encetava el seu poker de gols. Sense minvar en cap moment el joc d'atac, Juncosa va fer el quart al 24' i només un minut després, Pardo feia el seu segon. Al 29' Frigola tancava una primera mitjo extraordinària dels visitants amb el 0-6. Aleshores l'Alcover va voler entrar en el partit i fins i tot el va arribar a dominar. Amb el marcador tant imponent la relaxació va invair els jugadors de la Salle que al minut 35 van veure com els locals reduïen distàncies. Aquest gol va resultar inútil davant la ràpida resposta dels visitants anotant el 1-7, de nou obra de Pardo. Així s'arribava a la fi dels primers 40 minuts.

A la represa el partit va seguir amb la mateixa tònica però amb menys intensitat que la que s'havia viscut durant la primera meitat. Al 46' Veciana va aconseguir fer el 1-8. Al minut 53 Sabaté es va estrenar com a golejador amb la Salle amb un gol des del seu propi camp que va botar al davant del porter local i el va sorprendre. El gol va ser molt celebrat per la inusualitat d'aquests gols i pel fet de ser el primer de Sabaté. Pardo va tancar el seu compte golejador al 56' i al minut 60 en una badada al darrere l'Alcover va tornar a marcar. Al 68' arribaria també un altre debut golejador, en aquest cas el de Poy. Arnau va tancar la golejada al 78'.

Tranquil·litat i felicitat al vestuari després del partit sabent que ara l'objectiu és realitzar el millor futbol possible i disfrutar fent-lo. Aquesta setmana arriba l'últim partit de l'any i la Salle rebrà per tancar una molt bona temporada al Cambrils, un altre equip de la part baixa. A dalt de tot la situació continua igual i tot i la dificultat del Salou per superar el Pare Manyanet (1-2), el conjunt salouenc continua líder per gol average davant l'Astorga. El Cadet B va treure un meritori empat a casa contra un dels equips més potents de la seva lliga, el Valls.

Fitxa tècnica:

Alcover: Jordi, Lluís, Aleix, Marc, Jordi, Álex, Joel, Juan, Marc, Rubén, Josep Maria, Roger, Àngel, Xavi, Èric.

La Salle: Pol; Celma, Veciana, Sabaté; Juncosa, Arnau, Ferré, Andreu, Oriol; Pardo i Frigola. Durant la primera part van entrar Lluís i Poy.

Àrbitre: Ricardo Martins Lima, brasiler. Va ensenyar targeta groga al visitant Veciana. Arbitratge sense complicacions d'acord amb la poca intensitat del partit.