Pàgines

dimarts, 3 d’abril del 2012

Seguim vius!

La Salle treu un meritori empat a Riudoms i continua amb opcions d'ascendre. L'únic gol sallenc va ser obra de Lluís.

Després del partit l'equip va celebrar una calçotada de germanor al restaurant Cal Ganxo de Masmolets.

Els jugadors de la Salle
celebrant el gol de Lluís
Partit molt emocionant des del minut 1 que va servir per continuar lluitant amb el Salou i l'Astroga pel somni de l'ascens. A la primera part les males condicions en què es trobava el camp de gespa natural del Baix Camp van dificultar molt el joc dels dos equips. Els locals dominaven minimament el partit però només van causar perill en un parell de faltes a prop de l'àrea. El joc ofensiu de la Salle va ser bastant reservat i les oportunitats van arribar en jugades aïllades.


A la segona part el partit va augmentar de ritme i d'intensitat. Hi van haver més opcions per part dels dos conjunts i l'agressivitat defensiva dels locals va passar a ser una mica desmesurada en algunes ocasions desmesurada. El Baix Camp es va trobar primer amb el gol, al 50', després d'un xut llunyà que va botar a prop de la porteria i conseqüència de les clapes de terra es va enverinar i es va convertir en un xut impossible d'aturar. La Salle aleshores es va abocar a l'atac passant a jugar amb tres defenses i després d'alguns ensurts per la porteria local, Lluís va empatar el partit aprofitant un refús a l'àrea petita, al minut 65. Els 15 minuts que restaven es van convertir en diverses piques baralles entre jugadors i amb un futbol ràpid i directe dels dos equips. Al final no hi va haver cap variació i el partit va acabar amb empat a 1.

La situació a la lliga es torna molt ajustada i tot i que el Salou i l'Astorga han augmentat la diferència a 3 punts de la Salle, hi han veritables opcions d'ascendre de categoria. El repte passa per guanyar per dos gols o més al Salou d'aquí dues jornades i superar-los pel gol average. Aconseguir la primera plaça de la classificació ja serà una feina més difícil i dependria que l'Astorga perdés algun dels quatre partits que queden. Aquesta setmana no hi haurà jornada amb motiu de la Setmana Santa i no serà fins la següent que la Salle rebrà Les Borges, al Mas Iglesies, un equip que de moment juntament amb el Salou és l'únic que ha aconseguit guanyar els reusencs. Caldrà la màxima concentració per treure endavant el partit i arribar amb força pel proper partit davant el Salou.

Avui els dos cadets juguen un partit amistós contra el combinat anglès de la Freebrough Academy.

Fitxa tècnica:

Baix Camp: Rubén, Andrés, Giorgi, Albert, Miguel, Cristian, Stiliyan Petev, Antoni, Julián, Cristian, Miquel, Albert, Gerard, Mario.

La Salle: Pol; Celma, Veciana, Juncosa, Lluís (B); Arnau, Oriol, Montes, Lluís; Pardo i Ametllé. A la segona part han entrat Andreu i Sabaté. No van poder disputar el partit els lesionats Dídac (que es perdrà tot el que resta de temporada) i Víctor; i els absents Poy, Frigola i Ferré.

Àrbitre: Juan Rubén Ramal Argany. Va ensenyar targeta groga als locals Cristian i Antoni i als visitants Veciana i Ametllé. A la primera part va estar correcte però a la segona se li va complicar el partit i va protagonitzar un arbitratge massa permissiu.

GO SALLE!

Totes les fotos de la Jornada

Fotos: Josep Garcia Caballé



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada