Pàgines

diumenge, 4 de març del 2012

Victòria difícil contra el Pare Manyanet

Nova victòria de la Salle després de superar per 2-5 el Pare Manyanet. Els gols sallencs van ser obra d'Ametllé (x3), Montes i Frigola.

El gol de Montes
El Pare Manyanet sorprenia ràpidament la Salle i al minut 1 ja guanyava 1-0. Els de J. Juncosa van tardar a acostumar-se a les petites dimensions del terreny de joc de terra. Malgrat les dificultats van poder refer-se i mica en mica van anar creant perill. Al 25' Ametllé va aprofitar un mal refús del porter local per igualar el partit. Amb l'empenta del primer gol Montes va posar per davant a la Salle rematant de cap un córner al minut 30. L'alegria visitant duraria poc i al 34' el locals van igualar el partit. Finalment, la Salle va colpejar l'última i Frigola amb una molt bona volea des de la frontal va tornar a avançar els visitants. Així s'arribava a la fi dels primers 40 minuts.

La segona part va canviar de registre i la Salle va aconseguir portar el partit on volia, dominant-lo sense complicar-se la vida al darrere. La millora de joc i concentració va portar el 2-4 d'Ametllé que es va tornar a avançar a la defensa local i va marcar sense oposició. El mateix Ametllé sentenciava el partit fent el 2-5 definitiu amb un xut des de fora l'àrea que es va colar per l'escaire. Sense patir gaire més, la Salle aconseguia una nova victòria que li fa sumar ja 44 punts.

Els de J. Juncosa, doncs, que no afluixen respecte a resultats però que encara no estan al millor nivell que van exhibir a la meitat de la primera volta. Aquests partits més assequibles podrien servir a l'equip per recuperar la seva millor versió. La setmana vinent la Salle rep el Cambrils, equip que només ha sumat 10 punts en el campionat i que es va superar amb contundència a la primera volta. La sorpresa de la joranada l'ha protagonitzat el Falset que ha superat el Salou per 3-2. D'aquesta manera el Salou ja no pot presumir d'estar invicte. A la classificació, però, les coses continuen igual: el Salou líder amb 51 punts, l'Astorga segon amb 45 punts i la Salle tercer amb 44 punts. Per la seva banda el Cadet B ha perdut a casa contra el Cambrils per 0-2, però han donat la cara contra un dels rivals més forts del seu grup.

Fitxa tècnica:

Pare Manyanet: Rubén, Mario, Jaume, Miquel, Àlex, Marc, Armand, Arnau, Roger, Carlos, Cristóbal, Adrià, Dani, Christian, Aleix.

La Salle: Pol; Celma, Dídac, Veciana, Poy; Arnau, Juncosa, Ferré, Frigola; Montes i Ametllé. Al descans han entrat Oriol i Lluís i durant la segona part Víctor, Andreu i Sabaté. L'única absència va ser Pardo que continua recuperant-se de la seva lesió.

Àrbitre: Antonio Jesús Jiménez Rosado. Ha ensenyat targeta groga als locals Arnau i Mario i al visitants Juncosa. Arbitratge molt criticat per part dels dos equips amb errades evidents. Va obviar diverses mans dels jugadors del Pare Manyanet durant tot el partit i no va donar per vàlid un gol de Frigola que un defensor va treure de la porteria quan ja havia entrat.