Pàgines

diumenge, 29 de gener del 2012

Taules en un derbi canviant

La Salle no passa de l'empat contra un molt implicat Sante Creus. El derbi va acabar 2-2. Els gols sallencs van ser obra de Lluís i Ferré.
El gol de Lluís

El Santes Creus va sorprendre ben d'hora a la Salle amb un joc ràpid, difícil de contrarestar. Els jugadors locals, més concentrats que els visitants traçaven bones jugades d'atac i al minut 11 es van avançar després d'una jugada a pilota parada que la Salle no va poder refusar. La Salle no es notava còmode sobre el terreny de joc i li va costar molt entrar en el partit. No va ser fins a l'últim quart d'hora de la primera part que va reaccionar començant a atacar amb perill. Al 31' Lluís va equilibrar el partit rematant de cap una bona centrada de córner de Juncosa. Amb l'empat i la sensació que els visitants havien llençat la majoria dels primers 40 minuts s'arribava al descans.

La segona meitat va ser un calc de l'inici de la primera i el Santes Creus va sortir dominant el partit i passant per sobre de la Salle. Al minut 44, els locals es van tornar a avançar. Uns minuts després, la Salle va tornar a entrar en el partit i semblava que es podia capgirar el resultat però el desencert ho va impedir. Malgrat tot, els visitants van aconseguir empatar amb un gol de Ferré que amb un xut des de la frontal de l'àrea va aconseguir superar l'estirada del porter local. Quedaven 20 minuts i la Salle va tenir bones ocasions per emporar-se el partit. Van ser uns minuts amb moltes alternatives i els nervis dels jugadros li van posar el partit difícil a l'àrbit que va estar erràtic en moltes decisions. Al final repartiment de punts insuficient pels dos equips.

Els jugadors de la Salle no van sortir satisfets amb l'empat tot i que era un camp difícil on guanyar i és que amb aquest empat, l'Astorga que ha superat al Baix Camp per 4-2 s'escapa fins als 4 punts i els de J. Juncosa no tenen marge d''error si el volen superar i tenir opcions d'ascendre de categoria. Amb els resultats d'aquesta jornada sembla que el Baix Camp ja es despenja de la lluita per la segona posició i es troba ara a 6 punts de la Salle i 10 de l'Astorga. El líder indiscutible de la lliga continua sent el Salou. La setmana vinent la Salle rep, després de dos partits consecutius a fora, l'Hospitalet. A la primera volta el resultat va ser d'empat a 3 i es preveu un partit molt complicat. Per la seva banda el Cadet B tampoc va poder sumar els tres punts i va caure per 3-0 contra el Sant Pere i Sant Pau.

Fitxa tècnica:

Santes Creus: Iker, Gerard, Miguel, Jaume, Borrego, Marc, Ángel, Gabri, Vasile, Gabriel, Tomás, Jorge Carlos, Rafa, Pol.

La Salle: Pol; Celma, Dídac, Veciana, Sabaté; Juncosa, Arnau, Andreu, Lluís; Frigola i Montes. Al descans han entrat Víctor, Poy i Ferré. No han pogut disputar el partit l'absent Oriol i el lesionat Pardo.

Àrbitre: Roger Dies Ribas. Ha ensenyat targeta als locals Vasile, Gabri i Jaume, i als visitants Veciana, Juncosa i Ferré. Se li van recriminar diverses decisions aparentment indiscutibles que va interpretar equivocadament.