Pàgines

diumenge, 22 de gener del 2012

Victòria per tancar la primera volta

La Salle torna a golejar, després d'imposar-se per 1-7 al Cambrils Unió. Els gols sallencas han estat obra de Frigola(x4), Lluís(x2) i Arnau.

La Salle ha tornat a comptar amb l'ajuda del jugador del B, Lluís Marquès.
El segon gol de Frigola,
anticipant-se a la defensa rival

La Salle sortia al camp sabent que s'havien de sumar els 3 punts fos com fos, i a poder ser imposant-se amb claretat. Els visitants no han tardat massa a tenir les primeres oportunitats, molt perilloses. Però no ha estat fins al minut 12 que Lluís ha aconseguit marcar després d'estar molt atent al refús d'una falta de Juncosa que havia topat amb el travesser. La Salle ha continuat buscant el gol però ha estat desafortunat en moltes de les ocasions que ha pogut fer el segon. No ha estat fins al 24' que la Salle ha pogut fer el segon amb una gran assistència de Juncosa que Arnau només ha hagut d'empènyer al fons de la xarxa. 8 minuts després Frigola ha aconseguit superar el porter visitant i ha fet el tercer. Així s'arribava al descans, amb una la Salle dominant i amb el partit pràcticament resolt.

La segona part ha començat amb una variació tàctica de J. Juncosa que ha passat a jugar amb 3 defenses. Malgrat això el partit no ha canviat massa i la Salle ha assumit el pes del joc. Al minut 62, Frigola ha estat més viu que la defensa local i ha aconseguit marcar aprofitant una malentesa entre un defensor i el porter cambrilencs. El Cambrils ha tret el cap ràpidament i dos minuts més tard ha aconseguit marcar el gol de l'honor en un contraatac molt ràpid. Les mínimes possibilitats locals s'han esvaït completament al 69' quan Frigola ha fet el seu tercer després d'una bona passada d'Andreu. A partir d'aquí, el Cambrils ha baixat els braços i al minut 72, Lluís ha superat el porter local amb un xut col·locat. Finalment al 77', Frigola ha tancat el seu poker de gols culminant una bonica passada de Juncosa. S'arribava al final dels 80 minuts amb el contundent resultat d'1-7.

Valoració de nou positiva amb una victòria que deix la Salle tercera a dos punts de l'Astorga i amb 5 d'avantatge sobre el Baix Camp, que ha empatat a 3 contra l'Hospitalet. La setmana vinent s'inicia la segona volta, amb visita al camp del Santes Creus, equip que ocupa la sisena plaça amb 22 punts i que es va guanyar 3-1 al Mas Iglésies. Tot i la victòria en la primera jornada es planteja un partit difícil i on la Salle no es podrà relaxar si vol treure els tres punts. Serà una bona oportunitat per recuperar el segon lloc ja que Astorga i Baix Camp s'enfronten. Per la seva banda el cadet B va superar amb èpica la Canonja per 2-1 amb un gol a l'últim suspir de Jorge Liaño.

Fitxa tècnica:

Cambrils Unió: Juan, Edgar, David, Juan José, Jordi, Vicenç, Dani, Víctor, López, Abdou, Josep, Cristian, Jacob, Jonathan.

La Salle: Pol; Celma, Dídac, Veciana, Sabaté; Juncosa, Arnau, Lluís, Víctor; Frigola i Lluís (B). Al descans ha entrat Ferré, Montes i Andreu. No han pogut disputar el partit el lesionat Pardo, i els absents Oriol i Poy.

Àrbitre: José Frenández García. No ha ensenyat cap targeta. Ha gaudit d'un partit bastant tranquil que li ha permès un arbitratge senzill, tot i que s'ha equivocat en algunes jugades aïllades.