Pàgines

diumenge, 8 de gener del 2012

A la Salle no li toca la seva grossa particular

La Salle encaixa la segona derrota consecutiva després de perdre al camp del líder per un ajustat 3-2. Els gols visitants els van fer Lluís i Veciana de penal.

Degut a les nombroses baixes dels reusencs, la Salle només va acudir al Municipal de Salou amb 11 jugadors de l'equip i amb el reforç del B, Lluís Marquès.

L'alegria dels jugadors de la Salle després
del gol de Lluís

La Salle sortia al camp molt motivada pel fet d'intentar acostar-se de nou al Salou després de la desfeta de la jornada anterior. Veient la superioritat que el salou havia imposat en darrers partits, els visitants es van tancar al darrere obstaculitzant els atacs locals. Tot i intentar sortir al contraatac en diverses ocasions l'única opció de perill sallenca va ser un xut de falta d'Oriol que va aturar el porter local. Malgrat això el Salou tampoc va inquietar la porteria de Pol. La primera part es va resumir amb una Salle perfecte en defensa i un Salou nerviós que no podia arribar a l'àrea visitant. Així, s'arribava al descans amb el resultat de 0-0.

La segona part va començar igual que la primera, però la Salle va guanyar presència ofensiva i després d'un parell de jugades perilloses va aconseguir sorprendre i es va avançar en el marcador amb un gol de cap de Lluís després d'un mal refús del porter local. L'alegria sallenca no va durar més de 10 minuts i al 67' una jugada desafortunada de la defensa sallenca va acabar amb l'empat del Salou. Només 4 minuts més tard, els locals es van avançar establint el 2-1. La reacció de la Salle no es va fer esperar i una gran jugada individual d'Oriol va acabar amb penal i expulsió. Veciana no va desaprofitar l'ocasió i va empatar. Restaven 6 minuts d'infart i a la Salle li valia l'empat per treure un bon resultat al camp del líder. Finalment la mala sort va voler que el Salou marqués a l'últim minut del partit després que Veciana no pogués refusar amb condicions una passada de la mort i la pilota va acabar entrant col·locant el 3-2 definitiu.

Veient el panorama del final del partit la Salle hauria merescut l'empat. Al final va quedar una sensació agredolça ja que el resultat no era positiu però el treball i l'esforç de la Salle havia estat excel·lent. La setmana vinent la Salle rep l'Alcover, 11è classificat de la lliga, equip que s'hauria de superar sense grans problemes i que podria servir per retrobar-se amb la victòria . Tot i la derrota i haver-se allunyat del Salou, ara ja a una distància de 8 punts, la Salle és a dia d'avui el segon millor equip de la lliga amb un marge d'un punt sobre l'Astorga, que ahir havia de jugar però el seu partit contra el Cambrils es va suspendre. El Cadet B no ha jugat el partit que tenia previst per avui després que el Segur de Calafell no es presentés.

Fitxa tècnica:

Salou: Nicolàs, Axel, Míchel, Cristhiam, Jairo, Rubén, Israel, Aitor, Esteban, Joel, Yuriy, Alejandro, Sergi, Johnny Alexis, Adrián, Carlos.

La Salle: Pol; Celma, Dídac, Veciana, Sabaté; Juncosa, Arnau, Oriol, Lluís, Andreu; Montes. Ha entrat al descans el jugador del B, Lluís Marquès. No han pogut disputar el partit Pardo, lesionat; Víctor i Ferré, malalts; i Poy i Frigola, absents.

Àrbitre: Gonzalo Romero Freixas. Ha ensenyat targeta groga al local Cristhiam i als visitants Lluís, Dídac i Veciana; també ha expulsat amb vermella directa al local Joel. Ha aplicat un arbitratge molt correcte sense cap errada greu.