Pàgines

diumenge, 18 de desembre del 2011

Mal final d'any

La Salle no aconsegueix acabar bé l'any després de perdre per 3-1 al camp de Les Borges. El gol sallenc el va fer Frigola.

Al finalitzar el partit els jugadors van acudir al clàssic dinar de Nadal al Reus Deportiu i es van oblidar una mica de la derrota.
Pol parant el penal

Els jugadors de la Salle arribaven al camp amb una certa tensió per enfrontar el partit. El Municipal de Les Borges era un dels camps més difícils de la lliga i hi havia molta ambició en acabar l'any amb victòria. El partit ja va començar amb molta disputa. No hi van haver gaires ocasions durant els primers minuts i el joc es travava continuament al mig del camp. No va ser fins al minut 22 que Frigola va avançar els visitants. L'alegria sallenca va durar ben poc, al cap de 4 minuts, Bernat va empatar per Les Borges a la sortida d'un córner, on els reusencs no van estar encertats. Amb aquests dos gols el partit va tornar a la tònica del principi i no hi van haver més ocasions, arribant al descans amb el resultat d'1-1.

La segona part va ser encara pitjor pel que fa a ocasions visitants. La Salle no va aconseguir desenvolupar durant cap moment del partit aquell joc que li permet arribar a l'àrea rival amb la pilota controlada i que imposa una situació de domini. Les Borges va plantejar un partit molt físic i defensiu i els de J. Juncosa no hi van estar a l'altura. Als últims 20 minuts de partit, els visitants van passar a jugar amb defensa de 3 per tal d'intentar aconseguir superioritat ofensiva, però la jugada no va sortir bé i al 66' un penal de Celma per mans es va convertir en el 2-1. Pol va parar el penal però els jugadors locals van estar més atent al refús convertint-lo en gol. Semblava que precindir del defensa donaria més ocasions a la Salle però una muralla defensiva dels locals ho va impedir i a la contra van matar el parit al minut 79 establint el 3-1. No hi havia temps per més i la Salle sumava la primera derrota de la temporada.

Al final del partit els jugadors feien autocrítica i reconeixien que no havien jugat un bon partit, però encara es mostraven optimistes i amb ganes d'oblidar-se de la derrota el més aviat possible. L'equip s'entrenarà aquesta setmana amb normalitat i a partir de divendres hi haurà festa fins el dia 2 de gener, quan la Salle tornarà als entrenaments. El proper partit serà el dia 7 de gener al camp del líder, el Salou, que ara ja li treu 5 punts al conjunt sallenc, encara 2n, tot i que ara amb només un punt de marge sobre l'Astorga. Serà un partit per intentar retallar distàncies però que es preveu molt complicat i on la Salle haurà de jugar un molt bon partit per plantar cara. Per la seva banda el cadet B ha perdut aquesta setmana al camp del Valls per 5-1 i també acomiada l'any amb una derrota.

Fitxa tècnica:

Les Borges: Marc, Àlex, David, M. Ángel, Dídac, Bernat, Joan, Enric, Josep, Joel, Ferran.

La Salle: Pol; Celma, Dídac, Veciana, Poy; Juncosa, Arnau, Oriol, Lluís; Frigola i Montes. Al minut 30 van entrar Sabaté i Andreu, al descans va entrar Víctor i durant la segona part Ferré. No va poder disputar el partit el lesionat Pardo.

Àrbitre: Luís de Frías Vázquez. Va ensenyar targeta groga al local David i als visitants Veciana i Celma. Arbitratge ple d'errades pels dos conjunts, se'l va veure molt influenciat per les protestes prenent decisions, sovint poc encertades. Només tenia 16 anys.