Pàgines

dissabte, 15 d’octubre del 2011

La Salle treu l'agulla del paller

La Salle treu un punt, empatant a falta de pocs minuts al camp de l'Hospitalet (3-3). Els gols han estat obra d'Oriol per partida doble, i Pardo.

J. Juncosa ha sorprès tothom col·locant a Poy de lliure degut a la baixa de Veciana. Més tard ha ocupat la posició de migcentre canviant d'ocupació amb Juncosa.

La mala notícia del partit és la baixa d'Oriol, que estarà tres setmanes inactiu. Montes també ha acabat amb molèsties.

Transformació del penal per part d'Oriol
Partit mogut al Municipal de l'Arenal de l'Hospitalet avui entre l'equip local i la Salle. El partit ja ha començat amb polèmica arbitral, quan Montes ha estat frenat amb falta per un defensor de l'Hospi quan marxava sol contra el porter. L'àrbitre ho ha solucionat amb una targeta groga, que fregava la vermella. Pocs minuts després els locals han avisat aprofitant una malentesa entre Pol i Lluís. Afortunadament per la Salle el perill ha estat molt ben solucionat pel mateix Pol. Els visitants han replicat ràpidament i una jugada d'Oriol per banda esquerra ha acabat amb penal pels de la Salle. L'àrbitre ha perdonat la segona groga al defensor de l'Hospitalet i ha tingut dubtes a l'hora d'assenyalar el penal, però al final els interessos de la Salle s'han complert. L'encarregat de llençar el penal ha estat el mateix Oriol. El porter ha endevinat el llançament però la seva potència ha fet que la pilota acabés entrant. Sense temps d'assimilar-ho, una pilota a l'espai de l'Hospitalet culminada amb una excel·lent vaselina ha igualat el marcador.
Aleshores l'Hospitalet s'ha fet amb el monopoli de la pilota i ha començat a jugar, però els de J. Juncosa també han tingut opcions en algunes contres. En un d'aquests contraatacs ha arribat el 1-2, obra de nou d'Oriol, després d'una combinació entre Montes i Andreu que ha acabat amb la passada d'aquest últim cap al golejador que no ha perdonat sol davant el porter. La reacció de l'Hospi ha estat calcada a la del primer gol, aquest cop el gol ha arribat aprofitant un error de marcatge de la Salle en un servei de cantonada. El partit ha continuat amb el mateix ritme, però quan quedaven pocs minuts per acabar la primera meitat, Oriol s'ha ressentit d'unes molèsties que va patir en l'entrenament de divendres i ha hagut de ser substituit. L'encarregat d'agafar el seu rol ha estat Pardo. En aquests últims minuts el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat al descans amb 2-2 al marcador.
Al descans la Salle ha mogut fitxa i ,Sabaté i Frigola, han entrat per Víctor i Andreu. Tot i els canvis el partit no ha canviat de tònica amb la Salle replegada al darrere i esperant oportunitats a la contra. Però l'Hospi ha estat més afortunat que en el primer període i s'ha avançat en una altra pilota a l'espai que ha deixat sol al 7 dels locals que no ha perdonat l'u contra u davant Pol. La Salle ha intentat respondre poc després amb un xut de Poy que s'ha estabellat al travesser. Al minut 14 de la segona meitat s'ha produït el tercer i últim canvi dels visitants, entrant Ferré per Lluís. Tot i els intents de gol de la Salle el 4-2 estava més aprop que l'empat. Arribant als últims minuts del partit la duresa del joc ha augmentat i l'àrbitre li ha tornat a perdonar l'expulsió al jugador que havia comès el penal. Aquesta duresa ha enfadat als jugadors visitants que s'ha llençat a l'atac i en un servei de falta a l'olla ha arribat l'empat, obra de Pardo que ha demostrat el seu olfacte convertint en gol una pilota entre rebots. Aleshores la Salle s'ha crescut més i a la següent jugada l'àrbitre ha anul·lat un gol legal a Pardo. El parit s'ha tornat boig els últims cinc minuts amb rèpliques constants dels dos equips. Finalment cap dels dos ha tingut fortuna i el partit ha acabat en empat a tres.

Al final del partit els jugadors s'han mostrat descontents amb l'arbitratge i amb el seu joc, creient que podien haver donat una mica més, però tal i com ha anat el partit el millor de tot ha estat puntuar en un dels camps més complicats de la lliga. La setmana que vé la Salle rep a casa l'Astorga que ha sumat els 3 punts en aquests dos primers partits de la temporada, davant el Baix Camp(1-2) i les Borges (1-0). Serà un partit entre el segon i el tercer classificat, de manera que si la Salle guanya es posari segon, i es podria col·locar líder. El cadet B juga demà contra el Salou amb presència de tres jugadors de l'A: Dídac, Arnau i Juncosa.

Fitxa tècnica:

La Salle: Pol; Joaquim, Poy, Dídac, Lluís; Juncosa, Arnau, Oriol , Víctor, Andreu; Montes. Ha entrat per Oriol al final de la primera part, Pardo. Han entrat al descans per Víctor i Andreu, Sabaté i Frigola. Ha entrat al 14' de la segona per Lluís, Ferré. No han pogut jugar el partit Veciana (de vaitge) i Edu (lesionat).

Àrbitre: Manel Codes Serrano. Ha ensenyat targeta groga al visitant Sabaté. Els dos equips han acabat descontents amb la seva actuació, segurament la Salle, amb més raó.